Naar het menu
Direct een afspraak maken

Bloedafname middels vingerprik

Bloedonderzoek bij SMA Robic

Bloedonderzoek

Vanaf 1 februari hebben we in onze praktijk de mogelijkheden tot het doen van bloedonderzoek flink uitgebreid.

De eenvoudige bepaling van het hemoglobine-gehalte middels een prik in de vinger doen we nog steeds. Maar daarnaast kunnen we nu ook alle overige bloedonderzoeken aanbieden waarvoor het afname van een buisje bloed uit de elleboogsplooi noodzakelijk is.

Daardoor kunnen we nu nog beter een inschatting maken van het risico op hart- en vaatziekten of gericht op zoek gaan naar de oorzaak van klachten van vermoeidheid.

Het bloedonderzoek gebeurt bij ons in de praktijk. Zo hoef je nooit lang te wachten of op zoek naar een parkeerplek aan de andere kant van de stad.

Wanneer er tijdens een consult besloten wordt dat nader bloedonderzoek nodig is dan worden de kosten vergoed vanuit je basisverzekering.

Wanneer je zelf wilt weten hoe je er voor staat dan is het ook mogelijk het bloedonderzoek tegen meerprijs te combineren met een sportmedisch onderzoek. We hebben een aantal pakketten samengesteld. Om het risico op hart- en vaatziekten in te schatten. Voor de fanatieke duursporter. En voor de topsporter.

Wanneer je een waarde wilt laten bepalen die niet in een van deze pakketten zit is dat natuurlijk geen probleem. We kunnen de waarde dan toevoegen tegen kostprijs.

Wil je een aanvullend bloedonderzoek laten verrichten? Vermeld dat dan bij het maken van je afspraak of geef dat dan aan het begin van de afspraak aan bij de arts.