Naar het menu
Direct een afspraak maken

In 2023 wederom gecontracteerd bij Zilveren Kruis

Ook in 2023 zijn we weer gecontracteerd bij Zilveren Kruis. Ben je verzekerd bij de Achmea-groep, dan betaal je dus geen eigen bijdrage wanneer je een afspraak maakt voor een (blessure) consult bij de sportarts.

Wanneer je een restitutie-polis afsluit, zit je in de in de meeste gevallen bij een andere verzekeraars ook goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de polissen van ONVZ en OHRA. Afhankelijk van je verzekeraar moet je de rekening mogelijk wel zelf voorschieten.

Let goed op wanneer je een budget-polis afsluit. Je moet dan voor een (blessure) consult bijna altijd een eigen bijdrage te betalen. Oppassen is het met de verzekeringen van VGZ, hierbij wordt maar een bepaald percentage van de behandelkosten vergoed, ook als deze lager zijn dan het maximum toegestane tarief.

Een overzicht van de passantentarieven 2023 vindt je hier.

Wanneer je voor een sportmedisch onderzoek komt, wordt dit vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Hoeveel is afhankelijk van je aanvullende verzekering; meestal is dit tussen de 100 en 200 euro. Je vindt een overzicht per verzekering op de website van Sportzorg.