Naar het menu
Direct een afspraak maken

Alpe d'HuZes 2009; Foto Tjitske Sluis

Medische keuring Alpe d’HuZes

Inleiding

Het is zo ver! Alpe d’HuZes komt er weer aan! Een mooi, uitdagend doel. En voor vele sporters een van de hoogtepunten van het seizoen. De combinatie van goed doen, sportief bezig zijn en het grootschalig samen zijn, hebben elk jaar weer iets bijzonders.

Sportmedisch onderzoek

Ook dit jaar biedt SMA Robic weer de medische keuring voor deelnemers aan. Alhoewel de organisatie de medische keuring voor 2018 niet verplicht stelt, wordt een sportmedisch onderzoek wel aangeraden.

Welke keuring voor jou het meest geschikt is lees je op de speciale pagina die we over de sportmedische keuring voor deelname aan Alpe d’HuZes hebben ingericht.

Als wielrenner zit je tijdens de inspanningstest vanzelfsprekend op je eigen fiets. Ben je hardloper of wandelaar, dan zetten we een fiets voor je klaar.

De kosten van het onderzoek wordt door de meeste verzekeraars vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering (deels) vergoed.

Wij doneren ook

Van alle sportmedisch onderzoeken die in het kader van de voorbereiding op Alpe d’HuZes gedaan worden, doneren wij 10% van de omzet aan Stichting Alpe d’HuZes.

Afspraak maken

Via onze online agenda kun je eenvoudig een afspraak maken. Wij garanderen dat je binnen twee weken terecht kunt.