Naar het menu
Direct een afspraak maken

Klachtenregeling

Tevreden? Vertel het door! Ontevreden? Laat het ons weten!

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je bezoek aan De Beweegspecialist laat het ons dan weten. Op die manier kunnen we hopelijk onze fouten corrigeren en er voor zorgen dat deze in de toekomst niet nog eens voorkomen.

De Beweegspecialist Sportartsen is aangesloten bij de Klachtenservice Sportgeneeskunde zoals deze wordt aangeboden door de Vereniging voor Sportgeneeskunde.

Mocht je het lastig vinden om direct contact met ons op te nemen of mochten we er samen niet uit komen, dan lees je hieronder wat je kunt doen indien je niet tevreden bent met je bezoek aan de sportarts of aan de sportmedische instelling (SMI) De Beweegspecialist.

Stap 1. Bespreek je ontevredenheid met de sportarts/SMI

Als je niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat de sportarts/SMI heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, bespreek dit dan eerst met de sportarts/SMI. Zo lang de sportarts/SMI niet weet dat je ontevreden bent, kan er niets worden gedaan aan je ontevredenheid.

Als je er samen niet uitkomt of als je het lastig vindt om een gesprek met de sportarts/SMI aan te gaan, dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

Stap 2. Neem contact op met de klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris kan je helpen bij het vinden van de juiste weg voor de behandeling van je klacht.

De klachtenfunctionaris is onpartijdig en onafhankelijk en luistert, informeert, adviseert en kan proberen te bemiddelen tussen jou en de sportarts/SMI. De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft.

Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar jouw tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris je informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om je klacht voor te leggen zoals de klachtencommissie of de geschillencommissie.

Wil je contact met de klachtenfunctionaris, dan kun je bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

Naam klachtenfunctionaris:
Corine Ottevanger
Klachtenformulier:
https://www.sportgeneeskunde.com/klachten
Mailadres:
klacht@sportgeneeskunde.com
Telefoonnummer:
06-21331090

Kosten

Aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde voor de inzet van de klachtenfunctionaris is echter wel  dat de sportarts/SMI is aangesloten bij de Klachtenservice Sportgeneeskunde.