Naar het menu
Direct een afspraak maken

Voorbereiden op de HomeRide en de HomeRun

Vandaag waren we samen met de collega’s van Just Cycle aanwezig op de PreRide/PreRun, een dag voor deelnemers aan de HomeRide en de HomeRun die eind juni weer zullen plaatsvinden. Tijdens de HomeRide fietsen deelnemers 500km in 24 uur. Op hetzelfde moment vindt de HomeRun plaats, waarbij hardlopers in 24 uur 240km afleggen. Op die manier zamelen ze geld in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Een evenement dat ons als specialisten in ultra-endurance activiteiten natuurlijk op het lijf geschreven is.

In het kort hebben we een aantal aandachtspunten besproken die bij deelname aan ultra-endurance evenementen van belang zijn. Daarbij lag natuurlijk de nadruk op gezondheid. Wat gebeurt er met je lichaam tijdens inspanning, waar moet je rekening mee houden? En hoe kan de sportarts daar middels een uitgebreid sportmedisch onderzoek of, specifiek voor fietsers, met een bikefitting bij helpen?

Uit de zaal volgenden veel positieve reacties. Al met al een leuke en leerzame middag. We wensen jullie veel succes bij je voorbereidingen!

Wil je zelf de presentatie nog een keer op je gemak doorlezen? Dan kan. De link vind je hieronder.

Presentatie HomeRide 2018.