Naar het menu
Direct een afspraak maken

Corona-virus; wij zijn voorlopig open

De situatie omtrent het Corona-virus verandert dagelijks.

Voorlopig zijn we gewoon open. Daarbij volgen we de adviezen van onze vakvereniging FSMI, de adviezen van de overkoepelende Federatie Medisch Specialisten en de richtlijnen van het RIVM.

Wel willen we u aandacht vragen voor het volgende:

  • Wanneer u een zwakkere gezondheid of een chronische ziekte heeft, raden we u aan uw afspraak te verzetten. Neemt u hiervoor contact met ons op.
  • Ook wanneer u de afgelopen dagen de minste gezondheidsklachten heeft gehad, vragen we u uw afspraak te verzetten.
  • Onze herhalingsconsulten zullen we zo veel mogelijk telefonisch afhandelen. Indien dit voor u ook geldt, zullen we u hierover minimaal 24 uur van te voren informeren, zodat u weet dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.
  • Bij binnenkomst zullen we u vragen naar ziekteverschijnselen en u zo nodig toegang tot de praktijk weigeren.

Los daarvan zullen we tijdens onze consulten de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen treffen om overdracht van infecties te voorkomen. Zoals altijd gebruiken we na elk consult handenalcohol en wordt de gebruikte apparatuur gedesinfecteerd of weggeworpen.

Mocht u vragen aan ons hebben over uw afspraak, dan horen we graag van u. Telefonisch of per email.

Pers verwijzen we graag naar de communicatie-afdeling van de Federatie Medisch Specialisten.

Update 18/3: Omdat we aan de Asterweg de wachtruimte delen met de huisarts, is besloten om, in het kader van patiƫntveiligheid, de spreekuren in Amsterdam Noord in ieder geval tot 6 april te sluiten. Het spreekuur in Amsterdam Sloten blijft gewoon open.